Nyeste artikel: Hvad er en agil coach?

Hvad er dit første Scrum kursus?

Har du ingen eller kun lidt praktisk erfaring med Scrum, kan disse kurser hjælpe dig godt i gang.

2 dags Scrum kursus for nye og lidt erfarne (PSM-I certificering)

PSF

Professional Scrum Foundations (PSF) er et 2-dags kursus, hvor du lærer Scrum på en meget interaktiv måde. Kurset er en blanding af undervisning og øvelser, hvor du selv prøver at bruge Scrum til at bygge færdige produkter. Du lærer om de forskellige mekanismer, regler og roller i Scrum-frameworket, og hvordan de passer sammen. PSF kurset er en effektiv måde at lære om Scrum, og hvordan man arbejder agilt i et Scrum-team.

Læs mere og se planlagte kurser

2 dags Scrum kursus for mere erfarne (PSM-I certificering)

PSM

Professional Scrum Master (PSM) kurset er et 2 dags kursus som dækker principper og den (empiriske) proces teori som underbygger mekanismer, regler og roller i Scrum frameworket. Du lærer om avancerede teknikker til servant-leadership, som kan hjælpe en Scrum Master til at blive mere effektiv.

Læs mere og se planlagte kurser

1 dags Scrum Agile introduktion

scrum-intro

På Scrum-Agile introduktionskurset lærer deltagerne, gennem en blanding af undervisning og teambaserede øvelser, om principper og værdier i Agile, og hvordan de enkelte elementer i Scrum hænger sammen. Deltagerne bruger Scrum til at løse en mindre opgave, som bevirker, at de bliver udfordret til at tænke i agile principper for bedre at forstå, hvordan Scrum fungerer i praksis, og hvad det vil sige at arbejde agilt.

Læs mere og se planlagte kurser

2 dags kursus om Product Ownership og PO Rollen (PSPO-I certificering)

PSPO

Professional Scrum Product Owner (PSPO) er det officielle Scrum.org 2-dags kursus, som fokuserer på, hvordan man maksimerer værdien af softwareprodukter og -systemer. Scrum Product Ownership kræver mere end blot viden om at skrive krav eller styre en Product Backlog.

Professional Scrum Product Owners skal have kendskab til alt, der kan påvirke værdi for deres produkter.

Læs mere og se planlagte kurser