Hvad er dit første Scrum kursus?

Har du ingen eller kun lidt praktisk erfaring med Scrum, kan disse kurser hjælpe dig godt i gang.

2 dags Scrum kursus for nye og lidt erfarne (PSM-I certificering)

Professional Scrum Foundations (PSF) er et 2-dags kursus, hvor du lærer Scrum på en meget interaktiv måde. Kurset er en blanding af undervisning og øvelser, hvor du selv prøver at bruge Scrum til at bygge færdige produkter. Du lærer om de forskellige mekanismer, regler og roller i Scrum-frameworket, og hvordan de passer sammen. PSF kurset er en effektiv måde at lære om Scrum, og hvordan man arbejder agilt i et Scrum-team.

Læs mere og se planlagte kurser

2 dags Scrum kursus for mere erfarne (PSM-I certificering)

Professional Scrum Master (PSM) er et 2-dags kursus, som dækker principper og den empiriske procesteori, der underbygger mekanismer, regler og roller i Scrum-frameworket. Du lærer avancerede teknikker til servant-leadership, som kan gøre en Scrum Master mere effektiv. Teknikkerne fokuserer på skift i adfærd, arbejdet med teams, coaching og facilitering samt forandringer i hele organisationen.

Læs mere og se planlagte kurser

1 dags Scrum Agile introduktion

På Scrum-Agile introduktionskurset lærer deltagerne, gennem en blanding af undervisning og teambaserede øvelser, om principper og værdier i Agile, og hvordan de enkelte elementer i Scrum hænger sammen. Deltagerne bruger Scrum til at løse en mindre opgave, som bevirker, at de bliver udfordret til at tænke i agile principper for bedre at forstå, hvordan Scrum fungerer i praksis, og hvad det vil sige at arbejde agilt.

Læs mere og se planlagte kurser