Nyeste artikel: Hvad er en agil coach?

Hvad er dit næste Scrum kursus?

Du har praktisk erfaring med Scrum og måske bestået PSM I eller PSPO I certificeringen?

Lær om Product Ownership

PSPO

Professional Scrum Product Owner (PSPO) er det officielle Scrum.org 2-dags kursus, som fokuserer på, hvordan man maksimerer værdien af softwareprodukter og -systemer. Scrum Product Ownership kræver mere end blot viden om at skrive krav eller styre en Product Backlog.

Professional Scrum Product Owners skal have kendskab til alt, der kan påvirke værdi for deres produkter.

Læs mere og se planlagte kurser

Lær om mere avanceret Scrum

PSMII

Scrum.org Professional Scrum Master II (PSM II) er et udvidet kursus, som giver Scrum Masters ekstra ballast i deres professionelle udvikling. Efter kurset har deltagerne mulighed for at tage en test for at få den anerkendte PSM II certificering.

Denne certificering udløber aldrig og giver dig mulighed for at gå mere i dybden med mere avancerede Scrum-områder og med rollen som Scrum Master.

Læs mere og se planlagte kurser

Lær om Scrum med Kanban

PSK

Professional Scrum with Kanban (PSK) er et 2-dags kursus, som lærer folk, der praktiserer Scrum, også at anvende Kanban i deres arbejde. Gennem teori, casestudier og praktiske øvelser får deltagerne forståelse for vigtigheden af gennemsigtighed og flow i forbindelse med Scrum.

På dette kursus lærer deltagerne, hvordan Scrum-teams kan tilføre elementer fra Kanban uden at ændre Scrum.

Læs mere og se planlagte kurser

Lær om Scrum med UX

 

PSU

This 2-day hands-on course where students with some Scrum experience will learn how to integrate modern UX practices, (UX is more than UI) into the way they are working in Scrum and how to work most effectively within Scrum Teams.

Læs mere og se planlagte kurser

Lær om Agile Leadership med Scrum-Teams

PAL-E

Scrum.org Professional Agile Leadership Essentials (PAL-E) er et 2-dags kursus, som skaber grundlaget for den rolle, ledere spiller for en vellykket agil transformation i en organisation.

God ledelse er afgørende for en organisations succes, men den rolle, lederen spiller i en agil organisation, kan være temmelig anderledes, end man er vant til.

Læs mere og se planlagte kurser

Lær om Agile Leadership på et fokuseret forløb

ALIP

Agile Leadership in Practice (ALIP) er et fokuseret forløb, hvor du som leder både får viden, kompetencer og mulighed for at træne dine færdigheder som agil leder.

ALP er bygget op omkring fire moduler, hvor deltagerne får præcis og fokuseret feedback på egen fremtoning og adfærd fra såvel underviserne som de øvrige deltagere.

Læs mere og se planlagte kurser

Lær om avancerede teknikker på PAC uddannelsen

PAC

Uddannelsen Professional Agile Coach (PAC) giver dig de kompetencer og værktøjer, der skal til for at arbejde som Agile Coach i en professionel kontekst. At være Agile Coach er en kompleks rolle, som kræver en solid ballast og ikke mindst intensiv træning og præcis feedback.

Dette er netop fundamentet i Agile Coach uddannelsen.

Læs mere og se planlagte kurser