Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Professional Agile Leadership – Hellerup

2021-05-20 @ 9:00 - 2021-05-21 @ 16:30 CEST

Scrum.org Professional Agile Leadership (PAL-E

God ledelse er afgørende for en organisations succes, men den rolle, lederen spiller i en agil organisation kan være temmelig anderledes, end man er vant til. For at lykkes i en verden i forandring skal organisationer være mere agile og mere lydhøre over for kundebehov og markedsændringer. Dette kursus klæder ledere på til at hjælpe deres organisation med forandringer.

Professional Agile Leadership Essentials er et todageskursus, som skaber grundlaget for den rolle, ledere spiller for en vellykket agil transformation i en organisation. Kurset består af en unik blanding af teori og praksis, hvilket giver optimal læring.

Læs mere om PAL-E her

Mads Troels Hansen

Mads Troels Hansen

Professional Scrum Trainer & Agile Coach

Mads er certificeret Professional Scrum Træner hos Scrum.org og er en af de mest erfarne i Danmark inden for implementering af og praktisk arbejde med Scrum, Kanban og Agile teknikker. Han har omkring 20 års erfaring med at arbejde agilt fra mange danske og internationale virksomheder og har som Udviklingschef/CTO indført Scrum i mange forskellige virksomheder med afdelinger i DK, Østeuropa og Asien. Han har mere end 15 års praktisk erfaring med at lede teams og afdelinger til at blive mere agile og skabe flere resultater med mere motiverede medarbejdere

Mads er bla. certified Professional Scrum Trainer ved Scrum.org, Certified Facilitator, Certified Coach og "Training from the Back of the Room" Certified Trainer. Teknikker og principper fra "Training from the Back of the Room" bruges i alle hans kurser og workshops til at maksimere læring for deltagerne.

Se mere om Mads på LinkedIn or Scrum.org

Certificeringer

scrum org cert

 

 

 

 

 

 

 

tbr

 

 

Certified NLP Coach
Certified Business Facilitator
Expand Certified Coach
Certified Scrum@Scale Practitioner
Certified SAFe Agilist

 

Detaljer

Start:
2021-05-20 @ 9:00 CEST
Slut:
2021-05-21 @ 16:30 CEST
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Lean-Agile Thinking
E-mail:
mth@lean-agile.dk