Jeg har et tæt samarbejde med en anden Scrum.org PST (certified Professional Scrum Trainer) Ole Rich Henningsen, hvor vi bla. sammen har TeamDriven.dk. Over de sidste par år har vi oplevet et kraftig stigende behov for bedre Agile Coaching. Globalt er der et endnu større stigende behov og der er stor interesse for Professional Agile Coach uddannelse fra andre trænere i Scrum.org.

Efter at have undervist flere tusinde i Scrum.org og andre Scrum/Agile kurser, ser vi mere og mere, at der er brug for ekstra dybde og forståelse inden for det at arbejde med forandring, mennesker, organisationer og specielt at bringe coaching, facilitering, undervisning og mentoring ind i en Agil kontekst.

Flere og flere virksomheder begynder at arbejde Agilt, uden at have medarbejdere som er klædt på til i en Agile kontekst at kunne faciliterer og coache enkelt personer eller teams til udvikling og forandring, få ledelse integreret på alle niveauer samt at få læring til at blive en naturlig, sjov og motiverende del af arbejdet.

Vi mener at en Professional Agile Coach bør mestre coaching, facilitering, undervisning og mentoring i en Agil kontekst. Basalt set er det egenskaber som en dygtig Scrum Master bør mestre (Scrum Guide).

De fleste som arbejder som Scrum Masters eller Agile Coaches kan desværre ikke bevist gøre så mange af disse ting. Det er en udfordring, og vi oplever hver uge efterspørgsler fra firmaer/rekrutteringsfirmaer/konsulenthuse om anbefalinger af kandidater, og det er meget sjældent der er nogle ledige, som vi ved har det brede fundament på plads og vi egentlig kan stå inde for.

Så efter en uddannelse og certificering som Professional Agile Coach, har du et solidt fundament af coaching, facilitering, mentoring og undervisning i en Agile kontekst, som du har brugt og indarbejdet undervejs i uddannelsen. Du har selv gennemgået en større personlig udvikling og kan hjælpe virksomheder til at få langt flere resultater.

Første hold er planlagt at starte efter sommerferien til en introduktionspris.

Professional Agile Coach Hold 1 – 2017:

  • Modul 1 (3 dage): Den 11.-13. september
  • Modul 2 (2 dage): Den 28.-29. september
  • Modul 3 (2 dage): Den 26.-27. oktober
  • Modul 4 (2 dage): Den 27.-28. november
  • Modul 5 (1 dag): Den 14. december

Læs mere om indhold og udbytte: Professional Agile Coach uddannelsen