Nyeste artikel: Hvad er en agil coach?

Professional Scrum Facilitation Skills (PSFS) er et interaktivt kursus, som er designet til at hjælpe teams og enkeltpersoner med at udvikle færdigheder inden for facilitering, så de kan hjælpe teams til bedre at løse problemer, opnå enighed og fremme gennemsigtighed.

Fantastiske Scrum Teams er self-managing, tværfunktionelle og har de nødvendige evner og færdigheder til at skabe værdifulde resultater.

Interaktioner i teams går dog ikke altid som forventet og kan forårsage konflikter eller blokeringer. Effektiv facilitering kan hjælpe teamet med at håndtere udfordringer og skabe deres ønskede resultater.

Kommende åbne kurser

Se kommende planlagte kurser

Eller kontakt mig for internt firma kursus (mth@lean-agile.dk).

 

Kursus indhold

I dette 1-dags færdighedskursus, vil deltagerne lære hvordan de bliver bedre facilitatorer, som kan skabe bedre interaktioner med deres Scrum Teams, interessenter og kunder. De vil lære hvordan de kan bruge facilitering som bevidst ståsted og understøtte Scrum værdier. Deltagerne vil få mulighed for at håndtere en række typiske Scrum-relaterede scenarier ved at anvende flere faciliterings teknikker, som de kan tilføje til deres samling af agile praksisser.

 

Kursus formål

  • At forklare hvordan faciliteringsprincipper og Scrum-værdierne spiller en rolle for at styrke et sundt samarbejde inden for Scrum Teams
  • At opnå faciliteringsevner til at udnytte og fokusere på fordelene ved forskellige perspektiver på et team med varierende teamdynamik
  • At anvende faciliteringsprincipper og -teknikker til at forbedre Scrum Events samt og andre interaktioner
  • At forbedre teamsamarbejde og fremme deltagende beslutningstagning ved hjælp af et facilitator-ståsted og en værktøjskasse af teknikker
 

Målgruppe

Dette kursus er målrettet mere erfarne Scrum-professionelle, der er interesserede i at lære, hvordan man bruger facilitering til at forbedre teamsamarbejde og reducere konflikter.

Det er ideelt for:

  • Alle Scrum Team medlemmer (Scrum Masters, Developers og Product Owners)
  • Scrum og Agile Coaches og konsulenter

Dette kursus er ikke egnet for personer med lidt Scrum viden eller erfaring.

 

Test og Certificering

Alle deltagere, der gennemfører kurset Professional Scrum Facilitation Skills, vil modtage en adgangskode til at prøve Professional Scrum Facilitation Skills certificeringen. PSFS deltagere, der forsøger PSFS certificeringen inden for 14 dage efter kurset og ikke scorer mindst 85 %, vil få tildelt et 2. forsøg uden ekstra omkostninger.

Mads Troels Hansen

Mads Troels Hansen

Professional Scrum Trainer & Agile Coach

Mads er certificeret Professional Scrum Træner (PST) hos Scrum.org og er en af de mest erfarne i Danmark inden for implementering af og praktisk arbejde med Scrum, Kanban og Agile teknikker. Han har mere end 20 års erfaring med at arbejde agilt fra mange danske og internationale virksomheder og har som Udviklingschef/CTO indført Scrum i mange forskellige virksomheder med afdelinger i DK, Østeuropa og Asien. Han har mere end 15 års praktisk erfaring med at lede teams og afdelinger til at blive mere agile og skabe flere resultater med mere motiverede medarbejdere. Mads er bla. også certificeret PSM I+II+II, PSPO I+II+III, PSK I, PSU I, PAL I, PAL-EBM, SPS, CSM, CSPO, Certified LeSS Practitioner, Certified NLP Coach, Certified Business Facilitator, Expand Certified Coach, Certified Scrum@Scale Practitioner, Certified SAFe Agilist, LeSS Friendly Scrum Trainer og ”Training from the Back of the Room” Trainer.

Se mere om Mads på LinkedIn or Scrum.org

Certificeringer

cert

 

 

 

 

 

 

 

tbr

 

 

Certified NLP Coach
Certified Business Facilitator
Expand Certified Coach
Certified Scrum@Scale Practitioner
Certified SAFe Agilist