Hvad er en Product Owner?

Professional Scrum Product Owner (PSPO)

af

Professional Scrum Product Owner (PSPO)

Det officielle Scrum.org 2 dags kursus, som fokuserer på hvordan man maksimere værdien af software produkter og systemer. Scrum Product Ownership kræver mere end blot kendskab til at skrive krav eller styre en Product Backlog. Professional Scrum Product Owners skal have kendskab til alt som kan påvirke værdi for deres produkter. Kurset er en blanding af undervisning og øvelser, og gennemgår både bredde og dybde i en Product Owner rolle og hvilke ansvarsområder man har.

Kommende kurser

Eller kontakt mig for internt firma kursus (mth@lean-agile.dk).

Målgruppe

Dette kursus er målrettet studerende i enhver branche, hvor teams arbejder på at løse komplekse problemer. Professional Scrum Product Owner-kurset er for:

– Professionelle, der er interesserede i at starte en karriere som Product Owner
– Product Owners med en vis erfaring i rollen, som ønsker at forbedre deres forståelse eller rette op på deres misforståelser af Scrum og Product Owner-rollen
– Scrum Masters, der ønsker at være en effektiv coach for Product Owners, vil også finde værdifulde indsigter i dette kursus

Selvom dette kursus dækker en introduktion til Scrum-frameworket, er det primært fra perspektivet af Product Owner. Derfor er det bedst, hvis studerende kommer til kurset med en forståelse af Scrum’s grundlæggende, ideelt set som demonstreret ved at bestå Scrum Open.

PSPO_ScrumViden.png

Hvis man ikke har kendskab til Scrum, bør man først tage Scrum.org APS kurset.

Kursus forudsætninger

Deltagerne forventes inden kurset at have studeret Scrum Guiden og bestået Product Owner Open testen.

Kursus udbytte

  • At få en klar forståelse af hvordan Scrum bruges
  • At forstå hvordan Product Owneren passer ind i Scrum
  • Hvordan man bedst arbejder sammen med Scrum Teams og interessenter
  • Hvordan man effektivt forbedrer forretnings agility

Indhold

  • Agile Product Management
  • Value-Driven Development
  • Scrum Principles & Empiricism
  • The Scrum Framework
  • Product Backlog Management
  • Release Management

Test og Certificering

Kurset indgår i Professional Scrum serien og dermed også i certificeringsprogrammet hos Scrum.org, hvor deltagerne efter kurset får mulighed for at tage en online test. Hvis testen bestås, bliver man certificeret som Professional Scrum Product Owner I. 1. certificeringsforsøg er altid inklusiv i prisen. Hvis testen tages senest 14 dage efter kursusdeltagelse og ikke bestås, vil et ekstra certificeringforsøg ligeledes være inkluderet i prisen. Ekstra forsøg derudover koster 200 USD.

Indholdet i kurset dækker også test for certificering til Professional Scrum Product Owner II, som efterfølgende kan købes med rabat hos Scrum.org.

Mads Troels Hansen

Mads Troels Hansen

Professional Scrum Trainer & Agile Coach

Mads er certificeret Professional Scrum Træner (PST) hos Scrum.org og er en af de mest erfarne i Danmark inden for implementering af og praktisk arbejde med Scrum, Kanban og Agile teknikker. Han har mere end 20 års erfaring med at arbejde agilt fra mange danske og internationale virksomheder og har som Udviklingschef/CTO indført Scrum i mange forskellige virksomheder med afdelinger i DK, Østeuropa og Asien. Han har mere end 15 års praktisk erfaring med at lede teams og afdelinger til at blive mere agile og skabe flere resultater med mere motiverede medarbejdere. Mads er bla. også certificeret PSM I+II+II, PSPO I+II+III, PSK I, PSU I, PAL I, PAL-EBM, SPS, CSM, CSPO, Certified LeSS Practitioner, Certified NLP Coach, Certified Business Facilitator, Expand Certified Coach, Certified Scrum@Scale Practitioner, Certified SAFe Agilist, LeSS Friendly Scrum Trainer og ”Training from the Back of the Room” Trainer.

Se mere om Mads på LinkedIn or Scrum.org

Certificeringer

cert

 

 

 

 

 

 

 

tbr

 

 

Certified NLP Coach
Certified Business Facilitator
Expand Certified Coach
Certified Scrum@Scale Practitioner
Certified SAFe Agilist