Professional Scrum with Kanban (PSK)

Læs: What I learned from  Professional Scrum with Kanban (PSK) course from Scrum.org.

Arrangement Mødested Dato
Professional Scrum with Kanban (PSK) Lean-Agile Thinking
 • 6. februar 2020 9:00
Register
Professional Scrum with Kanban (PSK) Lean-Agile Thinking
 • 3. juni 2020 9:00
Register

Professional Scrum with Kanban (PSK) er et todageskursus, som lærer folk, der praktiserer Scrum, også at anvende Kanban i deres arbejde. Gennem teori, casestudier og praktiske øvelser får deltagerne forståelse for vigtigheden af gennemsigtighed og flow i forbindelse med Scrum.


Scrum er de facto standarden for, hvordan agile teams arbejder. Scrum eksisterer kun i sin helhed og fungerer godt som en ramme omkring andre teknikker og praksisser. Scrum teams forbedrer hele tiden deres arbejde på baggrund af det, de lærer gennem konstant tilpasning.

Det lærer du

På dette kursus lærer deltagerne, hvordan Scrum teams kan tilføre elementer fra Kanban uden at ændre på den måde, de allerede arbejder med Scrum.

Scrum.org og vores Professional Scrum Trænere har sammen med Daniel Vacanti udviklet dette kursus. I 2007 hjalp Daniel med at udvikle Kanban metoden til vidensarbejde. Samme år ledede han verdens første implementering af Kanban, og har siden stået for Kanban træning, coaching og rådgivning.

Formål

 • Få en klar forståelse af, hvordan flow fungerer i kombination med Scrum.
 • Blive introduceret til praksisser inden for Kanban, som Scrum teams kan bruge til at skabet større effektivitet.
 • Forstå, hvordan man bruger Kanban uden at ændre på Scrum.
 • Lære en praktisk tilgang til at gøre opgaver mere transparente.

Indhold

 • Aflivning af udbredte myter
 • Forståelse af Professional Scrum
 • Kanbans teori, principper og praksisser
 • Kanban i praksis
 • Scrum med Kanban

Test og certificering

Kurset indgår i Professional Scrum serien og dermed også i certificeringsprogrammet hos Scrum.org, hvor deltagerne efter kurset får mulighed for at tage en onlinetest. Hvis man består testen, får man certificeringen Professional Scrum med Kanban I (PSK I). Første certificeringsforsøg er altid inkluderet i prisen. Hvis testen tages senest 14 dage efter kurset og ikke bliver bestået, vil et ekstra certificeringsforsøg ligeledes være inkluderet i prisen.

Underviser: Mads Troels Hansen

Underviser: Mads Troels Hansen

Professional Scrum Trainer & Agile Coach

Mads er certificeret Professional Scrum Træner hos Scrum.org og er en af de mest erfarne i Danmark inden for implementering af og praktisk arbejde med Scrum, Kanban og Agile teknikker. Han har omkring 20 års erfaring med at arbejde agilt fra mange danske og internationale virksomheder og har som Udviklingschef/CTO indført Scrum i mange forskellige virksomheder med afdelinger i DK, Østeuropa og Asien. Han har mere end 15 års praktisk erfaring med at lede teams og afdelinger til at blive mere agile og skabe flere resultater med mere motiverede medarbejdere

Mads er bla. certified Professional Scrum Trainer ved Scrum.org, Certified Facilitator, Certified Coach og "Training from the Back of the Room" Certified Trainer. Teknikker og principper fra "Training from the Back of the Room" bruges i alle hans kurser og workshops til at maksimere læring for deltagerne.

Se mere om Mads på LinkedIn, Scrum.org eller MadsTroelsHansen.com

Læs mere om Professional Scrum på ProfessionalScrum.dk
Certificeringer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Certified NLP Coach
Certified Business Facilitator
Expand Certified Coach
Certified Scrum@Scale Practitioner
Certified SAFe Agilist